مشاوره حقوقی رایگان - چهار سهم مشاع از پانزده سهم شش دانگ

سلام من زمین کشاورزی دارم که ارث بهم رسیده و نمیدونم کل زمین چقدره فقط تو سند نوشته شده چهار سهم مشاع از پانزده سهم شش دانگ که به متراژ 3241 متر میخوام بدونم چهار سهم از این متراژ کم میشه یا چهار برابر ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام کلا 15 سهم هست پس عدد 3241 تقسیم بر 15 میشه تا یک سهم معلوم شه. اون یک سهم ضربدر چهار میشه سهم شما مشخص میشه.