مشاوره حقوقی رایگان - حکم خلع ید ملک

با سلام
پدر بنده سال 68 یک قطعه زمین کشاورزی به عنوان مسکونی در کنار جاده روستایی با حدود اربعه مشخص خریداری نموده است. حال با گذشت سی سال از تاریخ معامله وراث فروشنده حکم خلع ید مازاد چهارصد متر را گرفته اند.
با وجود این که ده سال است که زمین داخل محدوده شده و قبلا قانونا دوازده و نیم متر حریم جاده داشته و متاسفانه دادگاه توجهی به حریم قبلی ننموده و آن را جزء ملک محاسبه نموده است و ثانیا زمین سند ثبتی نداشته ولی حکم خلع ید داده شده با وجود آن که میدانیم حق ما به خاطر باند بازی طرف مقابل ضایع شده است. آیا بعد از حکم تجدید نظر میشود به جایی اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگربا شرایطی مانند ارائه مدارک جدید و... امکان اعاده دادرسی وجود دارد