مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر ملک خریداری شده

با سلام و‌ خدا قوت خدمت وکلای عزیز.
بنده در اردیبهشت ماه سال جاری خانه ای را قولنامه کردیم که داخل آن مستاجر بوده و در قولنامه نوشته شد. مستاجر گفته در اسرع وقت خالی میکنم یا نهایتا تا پایان قرارداد و این که کسی نگفت به ما قرارداد مستاجر را امضا کنیم. سپس با دریافت وام بانکی در تیرماه سند زدیم و مالک قبلی به اطلاع مستاجر در زمان انتقال سند رساند و مستاجر گفت دو هفته دیگر خالی میکنم و نهایت یک ماه دیگر. بعد از این مدت تخلیه نکردند و مالک قبلی ملک به ایشان تماس گرفتند. با توجه به این که مستاجر جواب تماس های مالک قبلی را نمیداد و بعد از این مالک قبلی همسایه مستاجر را فرستاد تا در خانه اش بگوید جواب تماس هایش را بدهد و دوباره بعد از تماس، جواب دادند به مستاجر گفتند شما اجاره چهار ماه را ندادی و دیگر مستاجر ما نیستی و باید تخلیه کنی و در همان روز مستاجر اجاره چهار ماه را به مالک قبلی داد با توجه به این که بعد از فروش ملک، مستاجر اجاره چهار ماه عقب افتاده را به مالک قبلی داد، خانه ای هم که ما نشستیم فروختیم و مالک جدید خواهان ملک می باشد و ما هم جایی را برای زندگی نداریم و الان هم چاره ای نداریم و مستاجر از برج 2 تا حالا میگوید به محض این که خونه پیدا کنم تخلیه میکنم و حتی ما هم برای او چند مورد با بودجه اش خانه پیدا کردیم ولی نخواستند و دو ماه دیگر هم پایان قرارداد او می باشد ولی ما ناچاریم الان خانه ای که فروختیم را تخلیه کنیم و حتی به مستاجر اظهارنامه دادیم و دوباره درخواست تخلیه فوری دادیم.
میخواهم بدانم الان در شرایط کرونا با توجه به این که ما حتی بودجه ای هم نداریم و همش قسط میپردازیم که در این دو ماه دیگر تا پایان قرارداد مستاجر، جایی را هم نداریم ساکن شویم و اسباب مان را جابجا کنیم و در توان ما نیست و این‌ خانه ای که خریدیم تنها ملک ما و حتی سرمایه ما هست. آیا شورای حل اختلاف دستور تخلیه فوری توسط مستاجر را صادر میکند؟ اگر نه ما باید با این وضع چی کار کنیم؟
با تشکر از همراهی شما.

پاسخ ها :

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
بله میتوانید به استناد مدارک فروش ملک برای دستور تخلیه اقدام فرمایید