مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

با سلام. شخصی به دلیل خصومت دو ماه پیش با خودرو بنده را زیر گرفت و به پای من آسیب جدی رساند. از ایشان شکایت نمودم و در محل تحقیقات محلی کردند و موضوع تایید شد. متشاکی بعد از فهمیدن طرح شکایت بنده یک ماه بعد از شکایت بنده با استناد به تاریخ یک روز قبل از زیر گرفتن بنده پس از آن که نتوانست رضایت بنده را جلب کند من را تهدید کردند و نهایتا از طریق خانمی علیه بنده شکایتی تنظیم کردند. با اتهاماتی سنگین مبنی بر آدم ربایی، تهدید با چاقو و قصد عمل غیر شرعی و گفتند برای ادعای خود شاهد می آورند و سپس نیز تهدید کردند که اگر شکایت را ادامه دهم، برادران آن خانم را در جریان میگذارند تا تو را باقمه تکه تکه کنند. بنده از ترس آبرو و تهدیدات ایشان و با توجه به نفوذ و تمکن مالی متشاکی و اطلاع از سابقه کیفری ایشان، بدون دریافت دیه و هزینه های درمان نهایتا با اکراه و اجبار راضی به رضایت شدم.
بعد از گرفتن رضایت اجباری از بنده ایشان نیز آن خانم را به دفترخانه آوردند و به بنده رضایت محضری دادند و در آن نوشتند که اشتباها بنده را مزاحم خود اعلام کردند. در محضر و پس از دیدن آن خانم متوجه شدم متشاکی همسر خود را طرف بنده نموده و با هم همدست بودند و تبانی کردند. اکنون دو پرونده مختومه شده و الان بنده دچار آسیب و هزینه درمان شدم. راهی برای اعاده حق من وجود دارد؟ لازم به ذکر است که متشاکی دارای سابقه کیفری قتل عمد بوده که با پرداخت دیه رضایت گرفته و شیوه رهایی ایشان در آن پرونده قتل هم مشابه همین دسیسه در جریان پرونده شکایت من علیه ایشان بوده و به مقتول تهمت تجاوز به خود را داده بودند و نهایتا با پرداخت دیه آزاد شده است. آیا میتوانم پرونده شکایتم را دوباره به جریان بندازم؟ آیا در کشور ما محکوم کردن دیگران به این راحتی است که طرف دو شاهد اجیر کند و بتواند شخصی را بیچاره کند؟ به همین راحتی است؟

پاسخ ها :

سعید گل محمدی

جناب آقای سعید گل محمدی :

متاسفانه راهی برای اعاده ی پرونده ی شما موجود نمی باشد، و اینطور هم نیست که هر کسی به قول شما با اجیر کردن دو شاهدبتواند شخصی را بیچاره کند بلکه شما ادله ای بر خلافت شهادت اگر مطرح مینمودید یا تعارضی در اظهارات شهود مشهود میگردید شهادت قابل ترتیب اثر نبود، خصوصا در امور کیفری علم قاضی در راس ادله ی دیگر نمود بیشتری داشته و ادله ی دیگر جنبه ی طریقیت در اثبات ادعا دارند و نه موضوعیت فلذا شما با یک پیش زمینه ی دهنی تمامی راهای احقاق حق خویش را مسدود نموده اید