مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اجرت المثل

با سلام و با تشکر از شما.
21 مرداد سال پیش یک واحد آپارتمان رهن کامل از موجر یک ساله قرارداد کردیم که به درخواست موجر مبلغ ودیعه را حدوداً یک ماه قبل از تحویل آپارتمان من به ایشون پرداخت کردم. به‌ همین دلیل موجر در حضور شاهدین به‌ صورت شفاهی اعلام نمودند به خاطر حسن نیت میتوانی یک ماه بعد اتمام قرارداد نسبت به تخلیه اقدام کنی که متاسفانه مکتوب نشد و حال با توجه به این که بنده یک واحد آپارتمانی خریداری کرده‌ام و متأسفانه زمان تحویل واحدی که خریدم یک ماه دیرتر از موعد تخلیه قرار اجاره بنده می‌باشد.
موجر طی اظهارنامه از بنده تقاضای تخلیه نموده و اظهار نموده نسبت به دادخواست اجرت مثل روزانه 300 هزار اقدام خواهد نمود. آیا موجر در این شرایط کرونا میتوانند اجرت المثل توافق شده در قرارداد را از بنده دریافت نمایند خود موجر مجرد بوده ولی اخیرا طی عقدنامه ای جشن نامزدی داشتند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از تعهدات خود را انجام داده باشید می توانید سکونت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه ستاد ملی کرونا ، قرارداد اجاره ، با داشتن شرایطی خاص ، با افزایش مبلغ 20 درصد خود به خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنا
حال اگر موجر خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر احراز بشود یا موجر یا اولاد ذکور موجر عقد نکاح کرده باشند و نه نامزدی موجر می تواند دادخواست دستور تخلیه را مطرح نماید