مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل قرار دادن خواهر

سلام، خسته نباشید. زنی 50 ساله و مجرد هستم. بعد از فوت همسر خواهرم او را حمایت مالی میکنم. میخواستم بدانم آیا راه قانونی هست که بتوانم او یا خواهرزاده ام تحت سرپرستی قانونی من قرار گیرند و حقوق ماهیانه ام را دریافت کنند ؟

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
اگر منظورتون از فوت شما هست
نه شامل نمیشه

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر خواهرزاده شما کمتر از سن قانونی باشد می توانید قیم وی شوید و اما این امر ارتباطی با حقوق شما نخواهد داشت و شامل ایشان نمی شود . حقوق برای فرزندان می باشد .