مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن خودرو

سلام و عرض ادب. من تاریخ 98/02 یک ماشین از برادر خود خریداری کردم و این ماشین سه دست گشته تا به دست ما رسید و سند به نام نفر اول بود و آقایی که از نفر اول طلبکار بود توقیفی ماشین را در تاریخ 99/5/29 گرفته است. البته در تاریخ 99/6/30 وکالت فک پلاک و فروش به نام من شد و دو جلسه دادگاه داشتیم که هر دو جلسه قاضی میگوید چون چک ها در وجه نبوده یا کسی که چک را پاس کرده خود فروشنده نبوده طرف اون طلبکار را گرفته است. البته رای دادگاه هنوز صادر نشده است و خواستم یک راه حلی پیش پای من بگذارید. آیا میتونم با این که من شکایت به عنوان شخص ثالث کردم تا رای دادگاه نیامده ماشین را به نفر دوم برگردونم و ایشون خودشون قبول کردند که ماشین را ما برگردونیم. اگر میشود باید چه متنی برای برگردوندن ماشین نوشته بشود که برای من مشکلی پیش نیاد و کامل از این پرونده کنار کشیده بشوم. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

نیاز به اطلاعات بیشتر جهت مشاوره ی صحیح می باشد.حتما از طیق مشاوره ی تلفنی اقدام کنید