مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

باسلام. بنده نظامی هستم در سال 99 با تعدادی از همکاران در وقت استراحت پس از دستگیری اتباع افاغنه فاقد مدارک، آن ها را به اردوگاه با خودروهای شخصی خود میبردیم و تحویلشان میدادیم در صورتی که مبلغ اصل کرایه 50 هزار تومان بود ما 150 دریافت میکردیم چون شب بود و افاغنه وسایل هم داشتند و نیز همچنین فرمانده ارشد ما در جریان بود و فرمانده مستقیم ما مبلغ را تعیین میکرد. پس از مدتی برای بنده و همکاران حکم اخاذی و برگرداندن اضافه کرایه در حق دولت زدند چون شاکی خصوصی نداشتیم.
حال سوال بنده این است که این جرم اخاذی است با سه سال حبس؟ در صورتی که شخصا اگر اخاذی باشد از اخاذی بودن آن اطلاع نداشتم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر چون به دستور فرمانده خود این مبلغ را می گرفتید و چون طبق قانون ، جرم اخاذی شرایط خاصی دارد که باید اثبات بشود