مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک قولنامه ای

سلام. من از کسی چک برگشتی به مبلغ 360 میلیون دارم. از سال 97 تونستم یک ماشین به ارزش 250 میلیون توقیف کنم.
حالا برای ما بقیه چک و دیرکرد هیچی ندارد و همه رو با قولنامه خرید فروش میکند و مغازه دارد که بالای یک میلیارد جنس دارد. من نمیتونم ثابت کنم مغازه رو قولنامه ای به اسم خودش دارد؟
آیا از طریق استشهادیه محلی میتوانم ثابت کنم؟ در اداره ثبت فقط ثبت شده و واگذار شده است.

پاسخ ها :

آمنه فردی ترکمانی

سرکار خانم آمنه فردی ترکمانی :

سلام چنانچه پروانه کسب مغازه بنام طرف باشه یا بتوانید مالکیت یا تصرف مالکانه وی را با شهادت شهود و تحقیقات محلی اثبات کنید مرجع قضایی اقدام به توقیف مال وی میکند