مشاوره حقوقی رایگان - لطفا راهنمایی کنید...

باسلام
یک پرونده بعد از برسی در دادسرا و امنیت اخلاقی و نهایتا پلیس فتا و کلی تحقیق و بررسی در نهایت ضابطین مربوطه و دادستان محترم رای نهایی منع تعقیب به نفع مشتکی عنه صادر کرد و تمامی وسایلی که در رابطه با موضوع ضمیمه پرونده کرده بودند مثل گوشی موبایل رکم هارد مدارک شناسایی ووو... همه را تحویل دادند.

اما در طول 10روز مهلت وکلای طرف اعتراض زدند و بعد 2روز پیامکی این مضمون برای مشتکی عنه ارسال شد ؛

((پرونده به شعبه کیفری2 ارجاع شد))
درصورت نیاز بحضور ابلاغ میشود.

الان با گذشت تقریبا 1ماه از این جریان هنوز هیچ چیزی مخابره نشده است!!!

نمیدونم امکانش هست بخوان بازم برام یه داستان و پاپوش جدیگه‌ای درست کنن یاچی؟
اخه با نبود هیچ مدرک و ادله برای اثبات جرم بجز 2تا عکس و دوتا وکیلی که اختیار کردن نسبت به رای دادستان و قاضی چیکار میتونن بکنن؟

لازم بذکر است که رای منع تعقیب درصورتی ابلاغ شد که حتی دادگاه هم تشکیل نشد.

از جهتی با وکیل مشتکی عنه تهم تصسیه حساب شد چون اذعان داشت اصل کار تا اینجا بود و مدارک تحویل گرفته شد...

سوال
ایا اونها میتونن پرونده رو با همین موضوع بازم بجریان بندازن و بازم مامور بره در خونشون و وسایل رو مجددا ببر برا بررسی و ضبط کردن یا نه؟

بنده خدا نمیدونه بره سفر یا نه؟
از طرفی دیگه منتظر هستن که این موضوع تمام بشه که نسبت به شاکی شکایت اعاده شرف و حثیت کنه
الان نسبت به این موضوع میتونه اعاده حیثیت کنه یا نه؟

رای نهایی با رای قطعی فرق میکنه یا نه؟
چون سربرگ نامه و رای که وکیل برای مشتکی عنه در قالب یک فایل PDF فرستاده بود، نوشته ؛
((قرار نهایی دادسرا))
اگر نهاییه پس چطور تونستن اعتراض بزنن!!؟؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشیم.

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام ، شاکی می تواند به قرار منع تعقیب اعتراض کند که مرجع رسیدگی بدان دادگاه کیفری دو است، چنانچه منع تعقیب تایید شود، در فرض پرونده شما چنانچه علت صدور قرار عدم کفایت دلایل باشد، شاکی می تواند‌ با ارایه ادله درخواست رسیدگی مجدد کند که در اینصورت در صورت پذیرش، دادستان از دادگاه کیفری درخواست رسیدگی مجدد می نماید، در صورت پذیرش امکان رسیدگی مجدد فراهم است