مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انبار در مشاعات در زمان ساخت مجتمع

سلام خسته نباشید
یک مجتمع 24 واحدی هست که در سال 85 توسط یکنفر ساخته شده و به افراد فروخته شده
در زمان ساخت از هر شخص که نیاز به انبار داشت حدودا 500 هزار تومن گرفت و براشون انبار ساخته اما در سند قید نشده . در همان زمان ساخت تعداد 11 نفر پرداخت کردن و 2 نفر هم بعدا خودشان در قسمتی که مزاحتمی برای کسی نباشد برای خودشان درست کردن و تا الان هم هیچ کس اعتراضی نکرده بوده
تازگی یک نفر که هزینه پرداخت نکرده مدعی شده که این انبار ها در قسمت مشاع هست و هیچکس نباید انبار داشته باشد

سوال : آیا بعد از گذشت 15 سال میتواند شکایتی بکند و انبار ها را خراب کند ؟
آیا هیئت مدیره و مدیر میتوانند این توافق ( واگذاری انبار ها ) را قانونی کنند ؟
اگر توضیح بدید ممنون میشم