مشاوره حقوقی رایگان - انتشار تحلیل بورس ، فارکس و ارز دیجیتال

عرض سلام و خسته نباشید .
براساس قوانین سازمان بورس ، اقدام به انتشار عمومی پیشنهادات خرید و فروش دارایی های موجود در بازار سرمایه ، بدون داشتن مجوز مشاور سرمایه گذاری ، مصداق عمل مجرمانه بوده و پیگرد قانونی دارد .

سوال من اینه اگر من تحلیلی از یک سهام یا شاخص کل در پیجم منتشر کنم و در همون پست قید کنم که صرفا نظر شخص منه و ملاک تصمیم گیری شما نباشه
آیا باز هم این عمل غیر قانونیه ؟
و سوال دیگه ای که دارم انتشار تحلیل از ارزهای دیجیتال یا فارکس چه قانونی داره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انتشار تحلیل سهام بدون مجوز غیر قانونی می باشد