مشاوره حقوقی رایگان - فرایند تکمیل نظریه کارشناسی چگونه میباشد؟ و اینکه هزینه ای هم پرداخت میشود؟

باسلام
برادرم ادعا کرده بود که در سال 85 طی دو فقره مبایعه نامه چهار قطعه زمین زراعی به نام خود و یک قطعه زمین نیز به نام پسرش که در زمان معامله 8 ساله بوده است اما در مبایعه نامه به ولی قهری بودن اشاره ای نکرده بود خریداری کرده است و بنده و سایر وراث نیز از برادر و برادرزاده ام شکایت کردیم

در جلسات دادرسی مدیر بنگاه و شاهد (کاتب) مبایعه نامه ها نیز شهادت دادند که از معامله مذکور اطلاع ندارند.
* نکته خیلی مهمتر اینکه برادرم در یک پرونده کیفری که در همان دادگاه بدوی داشته، اقرار کرده که هیچ گونه ملک و املاکی به نام خودش ندارد و همگی زمین های زراعی متعلق به وراث است و همراه با اقرار یک استشهادیه محلی جهت تصدیق اقرارش ارائه نموده بود که پسرعمویم هم ذیل همان استشهادیه را امضا کرده بود

ریاست دادگاه با استناد به شهادت مدیر بنگاه و کاتب مبایعه نامه و همچنین بیان کردن شهادت
خوانده ( برادرم ) در پرونده کیفری که اعلام داشته هیچگونه املاک زراعی ندارد رای به بطلان مبایعه نامه ها دادند.
و اینکه با توجه به توضیحات بالا و همچنین اقرار برادرم مبنی بر اینکه هیچگونه املاک زراعی ندارد
دادگاه تجدیدنظر دستور قرار کارشناسی تشخیص اصالت خط یا امضاء و اثر انگشت داده است

محتوای دستور قرار کارشناسی تشخیص اصالت خط یا امضاء و اثر انگشت به صورت زیر میباشد:
1-اثبات جعلیت یا اصالت اثرانگشت
2-تاریخ مبایعه نامه و تطبیق آن تاریخ درج شده در مبایعه نامه
3- تقدم و تاخر یا تقارن امضاء ها و اثرنگشت های موجود در مبایعه نامه با تاریخ درج شده در مبایعه نامه
با توجه به اسناد مسلم الصدور

کارشناس تنها اصالت اثر انگشت پدرم و تاریخ درج شده در مبایعه نامه و تقارن اثرانگشت پدرم را با تاریخ درج شده در مبایعه نامه مورد تایید قرار داده است.
اما به تقدم و تاخر یا تقارن امضاء ها و اثرنگشت های موجود در مبایعه نامه که شامل امضای (خریدار- مدیر بنگاه - شاهد مبایعه نامه و اثرانگشت شاهد دیگر) با تاریخ درج شده در مبایعه نامه هیچ گونه اشاره ای نشده است.
که وکلای بنده درخواست تکمیل نظریه کارشناسی را به دادگاه ارائه کردند

از وکلای عزیز درخواست راهنمایی دارم مبنی بر اینکه:
1_ فرایند تکمیل نظریه کارشناسی چگونه میباشد و چه مدت طول میکشد؟
2_اینکه هزینه ای هم پرداخت میشود؟
3_ آیا تایید درخواست تکمیل نظریه کارشناسی توسط دادگاه به وکلای بنده ابلاغ میشود؟

عذرخواهی از وکلای محترم و عزیز با توجه به بیشتر بودن توضیحات
باتشکر

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

با سلام
نظریه کارشناسی تکمیلی هزینه ای ندارد
ابلاغ میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نظریه کارشناسی خط ‌ استکتاب بسته به پیکیری شما س یعتر رسیدگی شده و پرداخت هزینهکارشناسی در هر مرحله بر عهده متقاضی میباشد و اگر به دستور مقام قضایی بوده پرداخت هزینه بر عهده خواهان یا شکات است و به وکلا ابلاغ خواهد شد جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026