مشاوره حقوقی رایگان - سلام و عرض احترام

تو و مهمانی برای اولین بار دستگیر شدم.1روز به زندان فرستادن,در زندان انگشتنگاری شدم،عکس گرفتندبدون پلاک کارتکس درست کردند. با فیش حقوقی آزاد شدم. متهم به رابطه نامشروع زنا درحد مراوده و مجالست،شرب خمر و نگهداری 700سی سی عرق. رای دادگاه 80 شلاق حدود 6ماه حبس یا 3میلیون و600 و 74شلاق تعزیری و 150هزار تومن پول نقد به اضافه30 شلاق تعزیری بخاطر رابطه نامشروع. دادگاه تجدید نظر هنوز تشکیل نشده.
الان جایی استخدامی دارم آیا برام سوسابقه شده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، تا زمانی که رای قطعی نشده باشد یعنی رای دادگاه تجدیدنظر صادر نشده باشد سو سابقه برای شما در نظر گرفته نمی شود.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.تا زمان قطعیت رای خیر

یک وکیل

سلام" از ارائه پاسخ صحیح مجانی به محکومین معذورم .