مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام. من ساکن دزفول یکی از شهرهای استان خوزستان هستم. چهار سال پیش از اهواز یک ماشین خریدم که سند به نام یکی و پلاک به نام یکی دیگر هست. تا الان تعویض پلاک نکردم و همان طور که میدونید تخفیفات بیمه ماشین الان برای پلاک هست.
میشود من همین پلاک رو به نام خودم بزنم که تخفیفات رو از دست ندهم و یکی دیگر این که در اهواز پلاک به آدرس من که دزفول هست، میدهند؟ با تشکر. ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
تا زمانی که پلاک به نام شخص دیگری باشد خیر.
بله با ارائه مدارک سکونت یا شناسنامه صادره از دزفول پلاک دزفول صادر می شود.