مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات مدیران شرکت

سلام اینجانب ضامن یک شرکت سهامی خاص بابت یک فقره ضمانت نامه بانکی شدم و به دلیل عدم انجام تعهدات از طرف شرکت نهایتا موضوع منجر به ضبط و وصول ضمانت نامه توسط کارفرما از بانک شد و با توجه به عدم پرداخت خسارت بانک اینجانب به عنوان ضامن تمام بدهی ضمانت نامه ضبط شده را دادم و بعد چند وقت شرکت و مدیران متواری شدن و الان دو سوال است
1- الان با توجه به اینکه مدیر عامل شرکت تغییر کرده و در زمان صدور ضمانت نامه مدیر عامل قبلی بوده نحوه مطالبه طلب بابت ضمانت نامه به عهده شرکت است یا مدیر عامل وقت (قبلی) یا مدیر عامل جدید؟
2- مسئولیت مدیر عامل در پرداخت دیون و به خصوص پرونده من که ضمانت نامه بوده است تا چه حدودی است و اصلا مدیران مسئولیتی دارند یا صرفا شرکت مسئول است و اگر شرکت مال و اموالی نداشته باشه میتوان به مدیر عامل (خارج از سهامدارن) برای موضوع خودم مراجعه کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام با مدارک در دسترس قرارداد ضمانت نامه و...به یک وکیل مراجعه کنید