مشاوره حقوقی رایگان - شكايت اسلحه

به نام خدا
ضمن عرض خسته نباشيد بنده در سال 93 يك قبضه اسلحه شكاری ساچمه ای از فروشگاه مجاز اسلحه و مهمات خريدم بعد از انجام مراحل قانونی كه توسط خود فروشگاه انجام گرديد جواز 5 ساله براي اينجانب صادر گرديد , بعد از پنج سال برای تمديد جواز به محل صادر كننده جواز برای تمديد مراجعه كردم كه انها گفتن كه اسلحه شما ريشه ندارد و اسلحه را گرفتن لطفا راهنمايی كنيد بايد چكار كنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

اسلحه را استردادشابخواه به استنادمجوز 5 ساله ...مگراینکه خلافی کرده باشی ..گیکم هم بخاطر درگیری ها سخت گیری میکنند