مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک آزمون جامع دکترا در حکم کارگزینی

باسلام واحترام

اینجانب دانشجوی دکترای دانشگاه ازاد بوده و مدرک آزمون جامع را اخذ و در مرحله پروپوزال هستم فعلا، از طرفی کارمند 20 ساله رسمی هستم، می خواستم بدانم آیا بخشنامه ای وجود دارد که بتوانم با مدرک آزمون جامع (به عنوان دکترای عمومی) را اعمال کنم در حکم کارگزینی؟ و اگر چنین بخشنامه ای وجود دارد چگونه می توانم آنرا تهیه کنم که به امور اداری ارائه دهم ؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

میبایست یه طرح دعوی به دیوان عدالت اداری بدی البته 50درصداحت