مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر بعد از فوت

سلام، خسته نباشید. پدر من به تازگی فوت کردند و من سال آخر تحصیل هستم و پدر بنده از قبل مریض بودند و من برای گرفتن کفالت مادرم اقدام کرده بودم که البته هنوز کار های اداری آن تکمیل نشده است.
بعد از فوت سرپرست خانوار حقوق به چه کسی تعلق میگیرد؟ اگر به علت کفالت به من تعلق میگیرد، آیا بعد از پایان تحصیل قطع میشود؟ چون من شنیدم مستمری فرزند ذکور بعد از پایان تحصیل قطع میشود
و اگر به مادرم تعلق میگیرد. آیا بعد از این که من کفالت رو گرفتم، مشکلی برای حقوق مستمری ایجاد نمیشود؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین محمدی

جناب آقای حسین محمدی :

باسلام،حقوق متوفی به همسر ،فرزند اناث مجرد بی کار وهمچنین به فرزند ذکور زیر بیست سال یا بالای بیست سال درحال تحصیل تعلق می گیرد وربطی به کفالت وعدم کفالت نیزنداردوبعداز تحصیل نسبت به فرزند ذکور بالای بیست سال قطع می گردد.