مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مزایای مشاغل سخت و زیان آور

با سلام و خسته نباشید. من بازمانده پدری هستم و پدرم درخوزستان بازنشسته شد و جوشکار بوده است ولی هزینه مشاغل سخت رو برای من واریز نکردند. حقوق پدرمم من میگیرم و چون مطلقه هستم 3 و 400 میگیریم. نمیدونم چرا برای من کم میریزند. لطفا من رو راهنمایی کنید. باتشکر از لطفتون.

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

به سازمان تامین اجتماعی برید اگرنشددردیوان عدالت شکایت کنید