مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن سهمیه رزمنده 5درصد جهت تبدیل وضعیت کارکنان بهداشت

باسلام. پدر بنده به مدت 24ماه خدمت سربازیشونو در دوران جنگ بوده که از این مدت 6ماهشو در ارتش و در کردستان بودن که واسه این 6ماه کارت ایثار دارند ولی برای 18ماه باقی مونده که تو نیرو انتظامی خدمت کردند تو مرز سیستان و بلوچستان مدرکی ندارند.. الان با توجه به تبدیل وضعیت های وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مربوطه سوال کردم فرمودند زاهدان منطقه جنگی محسوب نمیشه میخواستم ببینم این قضیه صحت داره یا خیر؟ پیگیری کنم یا نه
باتشکر

پاسخ ها :

سهمیه 5 درصدی رزمندگان تبدیل وضعیت فرزندان رزمندگان تبدیل وضعیت