مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج در صورت مفقودی شناسنامه

سلام
من و نامزدم یکماه پیش میخواستیم عقد کنیم که متوجه شدیم شناسنامه ایشون گم شده و درخواست المثنی دادیم.
یکماهی میگذره و هر چقدر که پیگیری میکنیم میگن حدودا 3ماه طول میکشه.
برای اینکه مشکلی بین خانوادهامون پیش نیاد و حرف و حدیثی نشه بکسی چیزی نگفتیم و به بهونه ای عقب انداختیم. الانم خیلی تحت فشار هستیم.
میخواستم بدونم راهی هست که بدون شناسنامه آقا عقد انجام بشه؟
از جواب آزمایشمونم بیشتر از یکماه گذشته
محضری که رفتیم واسه گرفتن برگه آزمایش شناسنامه هامونو دیده بود.
هر دو ازدواج اولمون هست و هر دو 37ساله هستیم.

ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید و گواهی اخذنمایید.