مشاوره حقوقی رایگان - امتیازات مالک سند تک برگ تعاونی برای غیر عضو

با سلام
مالکی که عضو اتحادیه ی تعاونی مسکن نیست و قطعه زمینی تفکیک شده را از شخصی خریده
1_آیا اجازه ی ساخت زمین را (پس از کسب جواز) به صورت شخصی دارد؟ حتی در صورتیکه تعاونی با انبوه سازان قرارداد داشته باشد؟
2_ آیا به مالک سندتک برگ فقط یک واحد تعلق می گیرد یا ممکن است بیش از یک واحد آپارتمان تعلق گیرد.
ممنون

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،سوال شما ابهام دارد اگر شما زمینی را که خریدار کردید به اتفاق سایر شرکای شرکت تعاونی هست خوب مسلم است بایستی طبق ضوابط و مقررات اقدام شود و به شما جواز ساخت نخواهند داد ولی اگه قطعه زمین به شما اختصاص دارد و دیگران در آن سهمی نداردپس تعاونی حقی نسبت به آن نداشته و مسله پروانه و مجوز های ساخت طبق ظوابط شهرداری به عهد شما میباشد