مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز کرونا در آزمون استخدامی

باسلام. اینجانب در آزمون استخدامی وزارت بهداشت 99 شرکت نموده ام. هفت ماه به صورت طرح نیروی انسانی سر کار بودم که شامل 14 امتیاز کرونا می باشد اما دانشگاه 12 امتیاز برای من در نظر گرفته است. چون یک ماه از این 7 ماه را به صورت داوطلبانه بدون حقوق و مزایا سر کار بودم و مستندات این که سر کار بودم را دارم. جواب دانشگاه این است که میدانیم ایثارگری کرده ای و بدون مزایا همکاری کرده ای اما چون داوطلبانه بوده شامل امتیاز کرونا نمیشوی.خواستم بپرسم از کجا میتوانم پیگیری کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

امتیاز کرونا در آزمون استخدامی امتیاز کرونا آزمون استخدامی کرونا