مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت چند نفر بر علیه یک نفر با موضوع شکایت یکسان

جهت ثبت شکایت چند نفره بر علیه یک نفر با موضوع شکایت یکسان حضور کلیه شاکی ها هنگام ثبت شکایت در دفاتر نیاز هست یا یک نفر با داشتن کد ثنا و مدارک بقیه می تواند از طرف همه شکایت کند

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام کلیه ی شکات باید حضور داشته باشند یا همگی به یک وکیل وکالت دهند از جانب همه شکایت مطرح شود