مشاوره حقوقی رایگان - کد پستی 1111111111 ملک صلح شده

سلام ، داخل قرارداد صلح عمری قسمت مشخصات ملک صلح شده ، کد پستی ملک بصورت 1111111111 درج شده در حالیکه آدرس ملک صلح شده کاملا درست است ، کد پستی از لحاظ قانونی در آینده مشکلی ایجاد نمی کنه؟ پیشاپیش ممنون از پاسخ

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر مهم پلاک ثبتی ومشخصات شناسنامه ایی ملک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه به صورت قانونی تنظیم شده باشد و مشخصات ملک و پلاک ثبتی به درستی درج شده باشد مشکلی پیش نمیاد

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر الباقی قرارداد کامل باشد خیر هر چند بهتر است یک متمم به ان اضافه نمایید.