مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار برای تنظیم سند

با سلام. هشت سال پیش پدر من ماشینی رو در تهران به صورت دستی فروختند و فک پلاک نکردند. بعد از 8 سال فهمیدیم ماشین ایلام هست و نمایشگاه دار وکالتی که داشته عمل نکرده است. الان اون آقا نمی آید که سند به اسم او بزنیم و پلاک رو بگیریم و درخواست 70 میلیون پول میکند. چون دادگاه ها در ایلام تشکیل شده پدرم محکوم شده و 70 میلیون رد شده دادگاه حکم اجرایی برای الزام به تنظیم سند داده است و همچنان اون آقا نمی آید و ما محکوم هستیم و دادگاه در صورت انجام ندادن و سند نزدن حکم بازداشت هم بعد ده روز ارسال کرده است. خواهشا یکی بگوید باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. سوال شما متاسفانه واضح نیست و گنگ مطرح شده است. لطفا مجددا طرح بفرمایید.