مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر برای خرجی ندادن

سلام. من دختری 20 ساله ام و از پدرم ناراضی هستم. از لحاظ روانی من را آزار میدهد و اصلا خرج من رو نمیدهد. نه لباس میگیرد، نه پول تحصیل من رو میدهد، نه حمایت میکند و فقط خوراک من رو میدهد. نه آن چنان مفید فقط ماهی 200 تومن میدهد که با اون هم تحصیل کنم. کتاب کمک درسی آن چنانی بگیرم لباس بگیرم و تمام مخارج حتی چیزی هم میخواهم مربوط به خوراک با اکراه میگیرد و پولش رو میخواهد. آیا راهی دارد که از لحاظ قانونی اقدام کرد؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

یلام. بله شما میتوانید دادخواست پرداخت نفقه اولاد مطرح کنید.