مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام وقتتون بخیر شرمنده مزاحمتون میشم چند سوالی داشتم که اگه جواب بدین ممنونتون میشم و لطف بزرگی میکنین که راهنماییم کنین.
ببخشید من برادرم چند ماه پیش یعنی فروردین ماه شخصی بدنبالش اومد و برادرمو برد جایی که اونجا عده ای بودن بعد از چند دقیقه با برادرم بحثشون میشه و عده ای که اونجا بودن اون شخصی که با برادرم دعوا داشته بودن رو جدا میکنن بعد اون طرف با قلیون شیشه ای که اونجا گذاشته بود پرت میکنه میخوره ب هسر برادرم بعد همون شخص برادرمو میبره بیمارستان وقتی مامور از اون شخص میپرسه که چه اتفاقی افتاده درحالی که برادرم بیهوش بودم اون طرف میگه تصادف کرده و هرچیو میگه دروغ الان ما از اون شخص شکایت کردیم اون انکار میکنه که زده اما من چند شاهد بردم دادگاه و چند تاهم صدای ضبط شده برادرم جمجمه نداره الان و برای چند روز دیگه عمل داره شما اگه در این رابطه راهنمایی کنین که ما باید دیگه چکار کنیم لطف بزرگی برامون میکنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به شهادت شهود استناد کنید و از شعبه بخواهید از طریق آگاهی نقطه زنی کنه