مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از پدربزرگ

سلام. پدر ما زودتر از پدربزرگمان فوت کرده. پدربزرگمان بعد از فوت پدرمان وصیت نامه محضری نوشته که بعد از فوتش تمام اموال و دارایی منقول و غیر منقول را به ما نوه ها که از پسرش داشته برسد. و دخترانش که عمه هایم هستند رضایت دادند و زیر وصیت نامه را امضا کردند.
اما بعد از سالها که هم پدربزرگمان فوت شده هم هر دو عمه هایم، فرزندان یکی از عمه ها ادعا می‌کنند که ارث به ما می‌رسد نه به شما.
درست است که هر کس بیشتر از یک سوم مالش را نمی‌تواند ببخشد اما وقتی ورثه دیگرش رضایت داده اند که تمام اموالش را ببخشد مگر می‌شود که نوه های دختری اش شکایت و اعتراض کنند و ادعای ارث کنند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر. اگه عمه ها این وصیت را تنفیذ کرده اند لازم الاجراست و فرزندانشون نمی توانند مخالفت کنند