مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب در پشت آپارتمان

سلام. بنده به تازگی واحد آپارتمانی شمالی خریداری کردم که واحد بنده با واحد بغلی با باز کردن درب در ضلع جنوبی به پشت بام واحد های پایین دسترسی پیدا میکند. حال در صورت باز کردن درب و برای رعایت حریم همسایه دیوار جان پناه را ارتفاع بیشتری بدهم واحد های پایین میتوانند از بنده بابت این موضوع شکایت کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه دخل وتصرف وتعدی و تفریط در مشاعات باید با اذن سایر مالکین باشد