مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر

با سلام و درود.
مدیر ساختمان هستم و میخواهم اظهارنامه ای برای مستاجری که شارژ نداده ارسال کنم ولی ثنا ندارد. یا به فرض از شخصی میخواهیم شکایتی مطرح کنیم که ثنا ندارد و ظاهرا امکان ارسال اظهارنامه یا شکایت وجود ندارد مگر که ثبت ثنا کنند. آیا راهی دارد که اظهارنامه رو برای مستاجر فرستاد یا باید از او خواهش کنیم که تو رو خدا برو ثبت ثنا انجام بده میخواهیم برای تو اظهارنامه بفرستیم و از تو شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اظهارنامه شما قابل ثبت بوده وبه دایره ابلاغ دادگستری ارسال خواهد شد ومطابق ادرسی که اعلام داشتید بصورت فیزیکی ابلاغ میگردد