مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث مادر از دایی

سلام. پدربزرگ من فوت شد و تعدادی زمین برای مادرم و برادرش ( دایی ) به جا ماند. مادرم هم بعدش فوت کرد و حالا دایی هیچ ارثی از مادرمان به ما که 4 تا خواهر و برادر هستیم نداده است. میخواستم بدونم میتونیم شکایت کنیم و به ارث مادرمون ( که ارث پدر بزرگمون بوده ) برسیم؟
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا انحصار وراثت دو مرحوم انجام شود و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه پدربزرگ و در صورت عدم قابلیت تقسیم، فروش ان را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله، با توجه به اینکه مادر شما بعد از پدرشان فوت می کند شما ارث می برید و می توانید ارث خود را همراه با خسارات و اجاره ها مطالبه کنید.