مشاوره حقوقی رایگان - نحوه عقد قرارداد

با سلام و عرض ادب ؛
من قصد دارم با فردی که کارگاهی دارد . وارد فعالیت شوم . یعنی مبلغی را به ایشان بدهم که کارش را توسعه دهد . بهترین راه و روشی که در آینده مشکلی برایم ایجاد نشود و سرمایه من از بین نرود . و یا درگیر سیستم قضایی نشوم و اگر شدم به حق و حقوقم در کمترین زمان ممکن برسم. کدام است ؟
دریافت چک ؛ سفته ؛ رهن گرفتن سند ملکی ؛ انتقال سند ؛ ....
تنظیم قرارداد در دفترخانه تاثیری دارد ؟
لطفا راهنمایی فرمائید .

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر است به وکیلی مجرب یا دفترخانه مراجعه و تقاضا نمایید تا قراردادی را برای شما تنظیم نماید

یک وکیل

سلام " اخذ ضمانت نامه بانکی یا رهن ( گروگان گرفتن ) سند ملکی با تنظیم قرارداد کامل و محکم ، اگر بعنوان مشارکت است تحت عنوان مشارکت و اگر قرض است تحت عنوان قرض بهترین نوع اخذ تضمین است و پس از آن به ترتیب اخذ چک و سفته

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.بهتر است به دفتر اسناد رسمی مراجعه و قرارداد تنظیم بابت مشارکت و فعالیت و سهم پرداختی.یا به دفتر همکاران وکیل مراجعه و مشاوره بگیرید تا قراردادی تنظیم و از بابت سهم مشارکت یا حالا به صورت سهم یا قرض یا رهن و...مشخص و سود و زیان و نحوه پرداخت سرمایه شما قید گردد