مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای خریداری شده

باسلام. من بعد از چهار ماه و با سه ماه تاخیر مبلم رو دریافت کردم و بعد از ده روز همه جای چوب آن دارد ترک میخورد و در کار آن ها کلی ایراد وجود دارد. اگر شکایت کنم میتونم کلا مبلمان رو برگردونم و پول رو عودت کنند؟ من کامل مبلغش رو پرداخت کردم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بلی به استناد خیار عیب یا تدلیس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی شود سپس دادخواست الزام به تحویل مبل به شرایط مقرر را بدهید