مشاوره حقوقی رایگان - درمورد وسایل منزل که زن شاغل بوده وخریداری کرده

من 15 سال شاغل بودم مزون داشتم تمامی وسایل منزل را خودم خریداری کردم فاکتور اثاثیه بزرگ رابنام خود دارم ایا میتوانم وهمه وسایل را پس بگیرم وخواهرانم بعنوان شاهد قسم بخورن وسایل مال من بوده؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام چندسال از زندگی مشترک میگذرد؟در ایترداد جهیزیه وسایل بزرگ که به نام خود شماست سایر وسایل مشترک منزل هم در صورتی که مدت زمانزیادی از شروع زندگی مشترک نگذشته باشد که دلیل بر تعویض وسایل قدیمی با جدید باشد با شهادت شاهد و عدم ایراد همسر جزو جهیزیه محسوب میشود

هومان  حميدي

هومان حميدي :

سلام.
بله .
در صورت داشتن فاکتور خرید شهادت شهود می توانید اثبات کنید