مشاوره حقوقی رایگان - کمیته انضباط کار

با اهداء سلام و تحیت

بااحترام، می خواستم بدانم آیا حراست ها در کمیته انضباط کار نقشی دارند آیا باید حضور داشته باشند، چنانچه حضور داشته باشند حضورشان با حق رای است، چنانچه حضور نداشته باشند بر چه اساس و مبنایی حضور ندارند؟
باتشکر و تقدیم احترام مجدد

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام و احترام
ضمن عرض تشکر از پاسخ عالی ، خواهشمند است مستند قانونی حق رای مربوطه (اینکه حراست حق رای در کمیته انضباط کار دارد) را هم اعلام نمائید.
با تقدیم احترام مجدد

کمیته انضباط کار اعضای کمیته انضباط کار حراست