مشاوره حقوقی رایگان - حق تقدم در مزایده ملک مشاع

سلام
ملکی مشاع بین دونفر تعیین وقت مزایده شده در اجرای احکام
آیا در روز مزایده اولویت با مالکین هست برای ورداشتن ملک ؟
یا هر کسی از ابتدا مزایده میتواند شرکت کند و با دادن بیشترین قیمت, برنده مزایده شود؟
منظور با استفاده از حق شفعه
با تشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر تنها دو شریک هستید و شریک دیگه خواست بفروشه و خریدار و قیمت مشخص شد شما می توانید از حق شفعه استفاده کنید و مبلغ رو به شریک دیگه بدید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
مزایده ملک اولویتی برای مالک نیست اما شریک جز در موارد خاص می تواند از حق شفعه استفاده نماید.