مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد

باسلام هنگام ثبت عقد ازدواج محضری سر دفتر محضر از ما نخواست شروط ضمن عقد را امضا کنیم! و در محل امضاء خط کشیده! در اینصورت اگر من اقدام به ازدواج مجدد نمایم زن اولم میتواند اعتراض نماید؟ آیا برای من مشکل قانونی پیش خواهد آمد؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

ازدواج مجدد وفق قانون حمایت از خانواده که قاعده امریست نیاز به اذن زوجه دائم دارد

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص ازدواج مجدد باید با اجازه دادگاه باشد و با چند دلیل فقط میشود در خواست داد.و صرف دادخواست رای به نفع شما صادر نمیشود.و اذن و اجازه همسر اول الزامی.و در صورت ازدواج حق طلاق برای همسرتان با حفظ حقوقشان برایش ایجاد میشود.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
اون شرط از باب این هست که در صورت رخ دادنش زوجه از طرف شما وکیل میشه و میتونه از دادگاه تقاضای طلاق کنه
ولی با توجه به اینکه در تعدد زوجات مهمترین اصل رعایت عدالته در هر صورت زوجه میتونه جهت احقاق حق به دادگاه مراجعه کنه ضمن اینکه میتونن در هر زمان کلیه حق و حقوق مالیشونو از دادگاه بخوان