مشاوره حقوقی رایگان - زمان ارسال پیامک

سلام. ببخشید من حدود هفت روزه که یه شکایت برای سرقت در سامانه ثنا ثبت کردم میخواستم بدونم چند روز بعد از شکایت پیامک میاد؟ چون کلانتری بهم گفت دو روز بعد پیامک میاد ولی هنوز نیومده. پروفایلم هم که چک میکنم هیچ پرونده ای توش نیست. ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاس

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام هرشهرستانی رویه متفاوتی داره . برای پیگیری بهمراه پرینت شکایت به دادسرای شهرستان خودتون مراجعه کنید