مشاوره حقوقی رایگان - اخرین رابطه

سلام .
ایا از بوی واژن میتوان فهمید که در چند روز گذشته رابطه داشته است یا نه
اخه شنیده بودم که خانومی که اگر دیشب یا امشب رابطه داشته و اخرشب دوباره رابطه برقرار کنه واژنش بو میده .
راهی هست که از روی واژن بفهمیم اخرین رابطه کی بوده یا نه. مرسی از توجه شما عزیزان .

پاسخ ها :

تشخیص آخرین رابطه زن تشخیص آخرین رابطه جنسی آخرین رابطه جنسی تشخیص رابطه داشتن رابطه جنسی