مشاوره حقوقی رایگان - پاسیو

درود ، اینجانب مالک آپارتمانی در طبقه اول یک مجتمع 20 واحدی هستم. 2 عدد پاسیو 6 متری در اختیار این واحد می باشد که یکی از خواب ها با یک ضلع، فضای سالن با دو ضلع و آشپزخانه با یک ضلع دیوار به دیوار این پاسیو ها هستند اما با تمام این مشترکات ما فقط به اندازه یک در 60*200 در قسمت آشپزخانه و یک در 2 لنگه فلزی 120*200 در سالن توانستیم از این نورگیر های ارزشمند بهره نوری ببریم ( با توجه به این که کلا معمولا هم طبقه اول کم نور می باشد) با توجه به این که موقعیت این پاسیو ها هیچ گونه اشرافی به منزل همسایگان ندارد، آیا میتوانیم اقدام به شیشه ای کردن تیغه های مشترک بین واحد و پاسیو ها بکنیم؟ البته بدون دخل و تصرف در فضای مشاع پاسیو؟ ( فکر میکنم کلا این ساختمان سه عدد نورگیر 12 متری دارد که هر کدام هم با یک تیغه تقسیم بر 2 شدند. یعنی ساختمان مجموعا 6 عدد پاسیو دارد)

پاسخ ها :

پرسشگر :

با شرایطی که خدمتتون گفتم شهرداری مجوز صادر می‌کند برای این کار

پاسیو در آپارتمان پاسیو