مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صلح نامه

سلام.
بابت بدهی فردی ملکی را صلح کردم و مقرر شد تا مدتی معین اگر بدهی طرف پرداخت شد متصالح ملک را برگرداند.
علی رغم پیگیری و تماس و اظهارنامه در مدت مورد توافق متصالح هیچ گونه جواب و همکاری جهت دریافت مبلغ خود و انتقال سند به مصالح انجام ندادند.
آیا با وضع فوق میشود فسخ صلح نامه و ابطال سند کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از طریق دادکاه اقدام به فسخ صلح نامه وواریز وجه به حساب دادگستری نمایید