مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت

سلام.
ابلاغیه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط برای من آمده و علت حضور اخذ آخرین دفاع است.
طرف شاکی از من و همسر و برادرم شکایت کرده با عنوان ضرب و جرح و سرقت مستوجب تعزیر شاهد هم ندارد. با توجه به این که دو مرحله به دادگاه مراجعه و شاهد هم پدر و مادرم بودند که عنوان کردند اصلا درگیری ایجاد نشده ولی شاکی نامه پزشکی قانونی دارد که بینی او شکسته است. نتیجه این شکایت چی میشود؟ با توجه به ابلاغیه بالا که جدیدا برای من آمده است.

پاسخ ها :

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
شاکی وقتی شکایت میکند ، موظف است ادعای خود را ثابت نماید.با توجه به وجود گواهی پزشکی قانونی ، ورود آسیب به شاکی شما محرز است و صرفا ایجاد کننده آسیب مورد ابهام است و این مورد نیز احتمالا در بازجویی انجام شده برای مرجع تحقیق قابل کشف است ، اما بعید است که با ادعای شما و شهادت مادر و پدرتان در خصوص عدم درگیری و ضرب و جرح ، دادگاه به این باور برسد که نقشی در ایجاد ضرب و جرح نداشته اید.چون آثار جراحت بیانگر وقوع درگیری است . با تمام این تفاسیر ، بدون شک مرجع تحقیق و دادگاه بررسی کافی را جهت کشف جرم و حقیقت خواهند داشت تا حقی از کسی تضییع نشود .