مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام مسکن توسط خریدار

سلام. همسر من یک مسکن مهر در پرند داشت و به یکی از مشاوران املاک فروخت. خانه دارای وام و اقساط می باشد. در دفترخانه ما تعهد گرفتیم که وام پرداخت کند ولی مشاوره املاک میگوید به یکی دیگر فروختم و اقساط پرداخت نمیکند. ما چی کار کنیم که بانک حساب ما رو نبندد؟ چون سفته گذاشتیم و سفته به نام من است. همسرم کارمند هست. ما چی کار کنیم تا به مشکل نخوریم؟ ممنون میشوم جوابم بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجبور شدید که اقساط را پرداخت کنید می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید