مشاوره حقوقی رایگان - حکم پزشکی قانونی

پدر من بعلت بدهی در زندان است. در حالیکه تکلم ندارن و نیمه بدنشون فلجه. چطور میشود توقف حبس برایشان بدون گذاشتن وثیقه گرفت

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه پدر شما اموالی ندارند بهتر است درخواست اعسار کنند و چنانچه اعسار ایشان با شهادت شهود اثبات گردد آزاد خواهد شد. و چنانچه اعسار ثابت نگردد و بیماری پدرتان به نحوی باشد که حبس موجب شدت بیماری و یا تاخیر درمان وی شود اجرای حبس نیز تا رفع بیماری اش به تاخیر خواهد افتاد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه صرفا بعلت عجز از پرداخت بدهی در زندان هستن همونجور که همکار محترم فرمودند میتونن درخواست اعسار بدن که در صورت پذیرش اعسار ازاد خواهند شداما در غیر اینصورت و در صورت تایید پزشک معتمد
حسب مورد برای اجرای حکم به بیمارستان یا محل مناسب دیگر منتقل میگردند که اونهم جز دوران حبسشون محاسبه میگردد

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام همکاران پاسخ کاملی داده اند