مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب یا قرار دادسرا

با سلام خسته نباشید. من در سامانه ثنا برام ابلاغیه اومده داخلش هم قرار دادسرا نوشته هم قرار منع تعقیب. منظور چی هستش؟ میشه راهنماییم کنید. اینم ابلاغیش

بتاريخ ..... در وقت فوق العاده، جلسه شعبه 772 دادياری دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 7 مشهد به تصدي امضاء كننده ذيل تشكيل و پرونده كلاسه ..... تحت نظر قرار دارد. با توجه به جميع اوراق و محتويات پرونده، كفايت و ختم تحقيقات را اعلام و با استعانت از خداوند متعال به شرح آتی مبادرت به صدور قرار مينمايد.
"قرار دادسرا"
در خصوص شكايت ..... عليه ..... دائر بر كلاهبرداری با عنايت به فقدان دليل كافی بر وقوع و انتساب بزه و حاكميت اصل كلی برائت مستندا به ماده 265 و 270 قانون آيين دادرسی كيفری قرار منع تعقيب صادر و مراتب ظرف 10 روز قابل اعتراض از جانب شاكی در دادگاه كيفری ذی صالح خواهد بود.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
کسی که بعنوان شاکی شکایت کرده منع تعقیب برای متهم صادر شده یعنی قابل پیگیری نیست بلحاظ نبودن دلایل کافی هرچند این قرار از جانب شاکی قابل اعتراض هست