مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مالی وکیل

با سلام خدمت وکلای محترم
4سال پیش یکی از دوستانمو به عنوان وکیل شرکتم با این مورد وکالت در دفترخانه به ثبت رسوندم.
مورد وکالت: سپردن هرگونه تعهد و تهیه و ارائه هرگونه مدرک و مستند و مجوز و فتوکپی مصدقه و غیره و انجام کلیه امور اداری شرکت اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشد بنحوی که در هیچ یک از مراحل و در هر یک ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نیاز به حضور و کسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.
وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام و مطلق است.
حالا سوال من این میباشد که باتوجه به اینکه با وکیل خودم هیچ قرارداد مالی امضا نکرده ام آیا وکیل بنده میتواند طبق این وکالت که در متن بالا ذکر کرده ام با خود قرارداد مالی از طرف شرکت با خودش امضا و مطالبه کندیا خیر؟
وکیل در دادگاه شکایت کرده و مدعی شده طبق این وکالتی که از من داره به نیابت از من قرارداد مالی با خودش امضا کرده است آیا در رویه قانون میتواند اعا کند.
اگر توضیح بدید ممنونم
باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در این متنی که نوشتید چنین اختیاری داده نشده