مشاوره حقوقی رایگان - من خودرویی خریدم بصورت وکالتی که چپی هستش

من 15 تیر 1400 خودرویی خریدم که بعد از انتقال سند و مراجعه به پارکینگ متوجه شدم که ماشین رو با یه ماشین چپی جابجا کردن
در واقع من یه ماشین چپی خریدم. خرید من بصورت وکالتی بوده و از طرفی من از فروشنده ها شکایت کردم که دو نفر از آنها در این مدت بازداشت شده اند ( باند فروش خودرو های چپی بجای ماشین سالم بوده اند که مواردی مثل من شاکی های دیگری نیز دارند ) . مهلت تعویض پلاک تا 6 مرداد ماه بوده که بخاطر کرونا تعطیل شده
سئوالم این می باشد که برای تعویض پلاک اقدام بکنم یا اینکه منتظر نتیجه دادگاه باشم میترسم زمان از دست بدم و مدت وکالت تمام بشه
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شما پلاک خودرو را تعویض کنید بمنزله پذیرش خودروی معیوب تلقی میگردد یا باید معامله خودرا فسخ ویا با پذیرش وضعیت مومود نسبت به تعویص پلاک اقدام کنید