مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمنفروش خودرو به

سلام. من یک ماشین پژو رو 20 روز پیش به مبلغ 62 میلیون فروختم.30 میلیون نقد داد و مابقی قرار شد ماهی ده میلیون بدهد. الان از تاریخ سفته پنج روز میگذرد و هنوز نداده است و تازه متوجه شدم که خریدار افغانی هست و با کارت شناسایی یک ایرانی خریده است و ماشین را به کس دیگری فروخته است. الان با این وضع چطوری میشود ماشین را توقیف کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با به اجرا گذاشتن سفته ایی که موعد ان رسیده دادخواست مطالبه وجه. تامین خواسته را بنمایید ودر مرحله اجرا نسبت به درخواست توقیف خودرو اقدام کنید